top of page
ticsolution/turda/constructii
ticsolution/turda/constructii

Proiect 1

S.C. TIC SOLUTION SRL a finalizat cu succes în luna Noiembrie 2014, implementarea activităților din proiectul intitulat ,,Dezvoltarea activității economice prin achiziția de echipamente tehnologice noi la SC TIC SOLUTION SRL’’.

Valoarea totală a proiectului este de 813.210,36 Lei, din care 791.738,52 reprezintă valoarea finanțării nerambursabile. Proiectul s-a implementat în Turda, Jud. Cluj la punctul de lucru al firmei Str. Câmpiei nr.7B, în perioada 25.06.2014 – 24.11.2014 şi are ca obiectiv general creșterea competitivității economice  a firmei la nivel local și regional, prin achiziţia de echipamente tehnologice noi și performante.

Proiectul a fost cofinanțat de Uniunea Europeană prin REGIO- Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 4 ,,Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local, Domeniul Major de Intervenţie 4.3,,Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor’’,program gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord–Vest, Organism Intermediar.

În urma implementării, prin activitățile realizate în proiect, s-au realizat următoarele:

1. Achiziționarea a 6 echipamente tehnologice noi: buldoexcavator, miniexcavator, compresor portabil, compactor, nivelă electronică, tăietor de asfalt;

2.  S-au creat 5 noi locuri de muncă

3. Introducerea în lista de servicii/lucrări oferite a cel puțin trei tipuri de lucrări și servicii noi: rețele de canalizare, lucrări de infrastructură, lucrări de amenajare/consolidare a terenurilor.

bottom of page